lördag 5 september 2015

Veckan som gått

Den här veckan har de flesta barn kommit tillbaka efter ledigheten, men vi saknar fortfarande några kompisar. Vi har varit ute en hel del denna vecka då vi har haft så fint väder. Det är full fart på barnen och det leks hela tiden. Många av barnen har lekt en hel del med djur eller låtsas varit djur själva, detta pågick redan i våras och har nu fortsatt. Utifrån det har vi i personalen kommit fram till att vi ska prova på att arbeta tematiskt med barnen och vi vill självklart utgå från just barnens intressen och idéer. Så det första temat vi börjar arbeta med nu är just DJUR. Detta innebär även att vi den här terminen inte kommer att arbeta med fasta grupper på bestämda dagar utan att vi istället kommer arbeta med hela barngruppen kring ett och samma tema. Däremot så kommer Skogsgruppen fortsätta sitt arbete och första träffen för dem är nu på onsdag. I år är det Meya, Vilja, Felicia och Tova som är med i skogsgruppen tillsammans med Emelie. Vi kommer även fortsätta med rörelsegrupperna, mer info om det kommer.
Vi avslutade den här veckan med ett besök på Djungelhuset, mycket uppskattat av barnen som lekte för fullt hela dagen. Vi passade även på att ta en härlig promenad hemåt i det vackra vädret.

Vi vill passa på att hälsa våra nya kompisar Elvis och Julia välkomna till Trädet! Elvis och Julia börjar hos oss på måndag och det ska bli så spännande att få lära känna er och eran familj.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar