måndag 29 augusti 2016

Välkommen tillbaka!

Vi vill passa på att hälsa alla välkomna tillbaka efter en lång härlig sommar! Nu är vi redo för nya upptåg tillsammans här på Trädet. Vi passar även på att hälsa alla nya familjer välkomna till oss och även ny personal som har börjat arbeta hos oss. Vi hoppas att ni alla ska trivas hos oss!

Vi har haft en mycket lugn terminstart, alla barn har inte kommit tillbaka än från sin ledighet men snart är vi full styrka igen. Vi håller just nu på att lära känna både de nya barnen och de nya pedagogerna, det är så spännande med nya kompisar. Vi försöker just nu fixa till det som vi vill ha det i våra lokaler för att skapa en härlig miljö för oss allihop där vi tillsammans kan leka, lära och upptäcka. Vi pedagoger håller på för fullt med att planera upp verksamheten och vi försöker tillsammans med barnen komma in i våra rutiner samt fundera på vad vi ska arbeta med för spännande teman framöver.

I fredags gjorde vi en liten utflykt tillsammans ner till Badhusparken, barnen trivdes och hittade på en massa roliga saker. Vi letade bland annat Pokemons och gjorde några spännande fynd. Vi tittade på fåglarna, lekte i lekparken, vi besökte en leksaksaffär där man fick bygga med lego. Vi åt en god lunch tillsammans på restaurang. En helt fantastisk dag med andra ord =)
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar